Yaşam

Demet Akalın, takipçisine verdiği cevapla ağızları açık bıraktı!…

Pop ‘un kraliçesi Demet Akalın , Takipçilerine verdiği yanıtla ağızları açık bıraktı. Ünlü müzisyen, ünlü bir markanın ürettiği siyah, uzun ve oldukça bol bir elbiseyle sahneye çıkınca bir takipçisi, “Bu oldukça ferace” dedi. Bu kombini hayranları için sosyal medya hesabından yayınlayan Demet Akalın, verdiği yanıtla şoke etti. İşte ünlü pop şarkıcısının olaya yanıtı…

Demet Akalın, takipçilerine verdiği yanıtla ağızları açık bıraktı!…

Tek mekanda sahne alan müzisyen Demet Akalın, ünlü markanın özel tasarımını tercih etti. Güzel müzisyen, bu özel kıyafeti sahne öncesi hesabında hayranları için paylaştı.

Siyah elbisesine yorumlar yağdı…

Ünlü pop şarkıcısının siyahlar içindeki kıyafeti hayranları tarafından beğenilmezken kendisi beğenildi. Akalın’ın özel elbiseyle ilgili yaptığı yoruma verdiği yanıt ise ağızları açık bıraktı. sosyal medya kullanıcısı “Abla elbise dedin ama bol bol”Yorum yapanlar oldu.

Cevap olaydı…

Usta müzisyen bu yoruma “Aileler eşleriyle sahneme geliyorlar. K… izlememek! Üzgünüm” Formdaki sözleriyle cevap verdi. paketAkalın’ın her zamanki gibi cümlelerinde yazım hataları yapması şaşırtıcı olmadı.

İşte Demet Akalın’ın Abaya Olayına Cevabı…

Demet Akalın’ın Olaya Cevabı Abaya

sebinkarahisarajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu